miercuri, 1 decembrie 2010

Aşteptare

Trebuie să fie ceva mai mult. Aşteptarea nu poate fi doar atât: simplă aşteptare. Trebuie să existe un înţeles tainic pentru aşteptare. După cum spunea cineva, aşteptarea trebuie să aiba ceva de-a face cu atitudinea pe care o avem atunci când aşteptăm.

Eu cred că esenţa e asta: modul în care aşteptăm. Dacă aşteptarea noastră este însoţită de cârteli şi de nemulţumire s-ar putea ca rezultatul să nu fie cel scontat. În schimb, dacă în aşteptarea noastră suntem răbdători şi "înţelegători", aşteptarea noastră poate primi un iz de fericire!

Din nefericire, eu nu ştiu să aştept. Am încercat în atâtea feluri ... şi nu-mi iese. De fiecare dată când pornesc la o aşteptare mă înarmez cu voinţă şi răbdare - zic eu. Dar, se pare că niciodată nu a fost suficientă (nici voinţa, nici răbdarea). De multe ori am abandonat în aşteptare şi poate m-am mulţumit cu ceva ce puteam pregăti la cuptorul cu microunde. Mi se părea prea mult. În final, de cele mai multe ori am fost dezamăgită, de cele mai multe ori surogatul ales de mine nu a meritat.

Sunt unele domenii în care aşteptarea este absolut necesară. Mai mult decât atât, sunt unele domenii în care atitudinea în aşteptare face toţi banii!

Aşteptare! De ce oare trebuie să aşteptăm?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu